MENU
Opinie

Sprawdź opinie naszych klientów.

Jak ktoś szuka nowych drzwi na stare futryny do mieszkania w bloku to dobrze trafił. Zdecydowanie polecam.
Janusz Kłodziński Łódź

20 Lut 2021

W firmie Furta zamówiłam drzwi wewnętrzne. Po zgłoszeniu telefonicznym przyjechał do nas Pan Kamil S., bardzo miły i sympatyczny przedstawiciel. Przedstawił nam ofertę i dokładnie wymierzył drzwi. Służył dobrą radą. Gotowe drzwi przywieźli i zamontowali Panowie Marcin i Krzysztof. Bardzo solidnie wykonali swoją pracę, zamontowali drzewi, posprzątali po sobie oraz wynieśli sare drzwi we wskazane miejsce. Jesteśmy bardzo zadowolone z usług Panstwa firmy zarówno Panie w biurze, Pan Przedstawiciel oraz Panowie montujący. Polecamy firmę Furta innym znajomym. Drzwi są solidne i bardzo ładnie wykonane. Dziękujemy. Wiesława Pacia z Córką Moniką
Monika P. Warszawa

18 Lut 2021

Polecam, duży plus za szeroki wybór drzwi pokojowych. Przedstawiciel który do nas przyjechał miał ze sobą również próbki oklein co pozwoliło mi i żonie dobrać idealny kolor drzwi.
Dominik Franciszkiewicz Katowice

22 Sty 2021

Serdecznie polecam, obsługa na najwyższym poziomie, rzeczowe podejście do sprawy, montaż wykonany terminowo.
Dominika Subdzia Wrocław

20 Lis 2020

Profesjonalnie i szybko wykonana usługa montażu drzwi. Polecam.
Alicja Wrocław

09 Cze 2020

Bardzo polecam tą firmę. Wszystko zgodnie z umową. Bardzo dobra jakość, rozsądna cena. Fachowa pomoc. Profesjonalizm w każdym aspekcie. Polecam.
BAR7U2 Warszawa

09 Cze 2020

Polecam. Solidna firma. Fachowe wykonanie montażu drzwi.
Jolanta Poznań

09 Cze 2020

Firma godna polecenia. Bardzo słowna ekipa.
Natalia Zelów

08 Cze 2020

Jakość drzwi bardzo dobra. Ekipa montażowa profesjonalna. Polecam
Stasiek Zduńska Wola

19 Maj 2020

Super jakość i profesjonalne wykonanie. Bardzo mi się podobają modele drzwi wewnętrznych. Zdecydowanie polecam.
Milena Łódź

19 Maj 2020

dodaj opinię

Dodaj swoją opinię o firmie Furta.

Jak nas oceniasz?
Nie oddałeś głosu Opinia została dodana

Administratorem Twoich danych jest Furta Kacper Krasowicz, Rafał Chełchowski S.C. Kliknij i dowiedz się więcej o przetwarzaniu Twoich danych osobowych.

Odbierz bezpłatny pomiar drzwi

Wykonujemy pomiary i montaż na terenie całej Polski.



Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych: Polityka prywatności

Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych, materiałów promocyjnych i reklamowych: